NADALJEVALNA DELAVNICA TEHNIČNE ANALIZE ZA TRADERJE

Naučite se veščin market timinga pri trgovanju

V aprilu 2022 smo organizirali dve delavnici, prvo za traderje z delnicami, valutami in kriptom drugo pa za traderje z energenti. Na tej novi delavnici bo Trevor bolj poglobljeno obdelal specialna področja kot so analiza s profilom volumna, Ichimoku oblački, sistematično trgovanje s pomočjo uporabe Phyton-a, itd.

Ta delavnica bo gradila na vaših trdnih temeljih tehnične analize in vas naučila biti boljši “market timer” ter doseči boljše rezultate pri trgovanju in investiranju. Trevor bo z vami delil njegove 40+ letne izkušnje in veščine z uporabo svojega Bloomberga in Eikona v živo.

5. – 6. december 2022
Grand Union Hotel, Ljubljana

Delavnico podpira

Izobraževanje izključno namenjeno institucionalnim trajderjem in analitikom iz področja delnic, valut, surovin, energentov in kriptovalut

Z velikim veseljem vas vabimo, da se prijavite na našo zelo priporočeno delavnico iz veščin Tehnične analize in Market timinga, ki je namenjena profesionalnim trajderjem in predstavljena iz strain Trevorja Neila ter jo podpira CFA društvo Slovenije. Če delate v zakladnitvu, trgovanju z energenti, oddelku raziskav, družbi, ki trguje za svoj račun je ta delavnica za vas.

Opis delavnice

Dandanes je na Internetu na voljo poplava različnih izobraževalnih video posnetkov o tehnični analizi in trgovanju, na to temo pa obstaja tudi na tisoče knjig, vendar je eno, da se o različnih področjih učite sami ter nekaj popolnoma drugega poslušati in sodelovati z enim od vodilnih strokovnjakov iz tega področja.

Naša delavnica je edina, ki je popolnoma prilagojena delu v institucijah. V dveh dneh bomo obdelali nekatere od najbolj naprednih področij tehnične analize kot so: izogibanje napačnim prodorom cene, suvereno uporabo Fibbonačijevih nižanj cene in projekcijam cene, kako določiti ali bosta podpora in upor ceni zdržala ali pa se bosta zlomila, kako zgraditi sistematične trgovalne sisteme, ki so zasnovani na podlagi pravil, itd.

Zaradi napredne tematike, ki jo bomo obdelali na delavnici je priporočeno, da imajo udeleženci dobro podlago znanja iz tehnične analize in trgovanja.

Predavatelj

Trevor Neil

Trevor je izkušen upravljalec portfeljev z več kot 40 letnimi izkušnjami iz borznega trgovanja. Svojo karierno pot je začel leta 1974 kot trgovec na borzi s kavo pri investicijski banki Merrill Lynch. V preteklosti je vodil dva hedge sklada. Od leta 2000 je štiri leta vodil oddelek tehnične analize pri Bloombergu.

Ima izkušnje pri trgovanju s surovinami, valutami, obveznicami, energenti, delnicami ter izvedenimi finančnimi instrumenti. Bil je član odbora, pri Združenju tehničnih analitikov, ki je ustanovil pridobitev najbolj priznanega strokovnega naziva iz tega področja na svetu – Chartered Market Technician (CMT). Trevor je zunanji urednik revije The Technical Analyst Magazine. Tesno sodeluje tudi z družbama Refinitiv (Thompson Reuters) in London Stock Exchange Group, ki spoznorirata njegove mesečne webinarje z naslovom Trevor Neil’s Technical Analysis Surgery namenjene borznim članom.

Zraven seminarjem za udeležence iz različnih organizacij izvaja tudi interne seminarje v vodilnih borznoposredniških hišah in bankah.

Pozanimajte se ali bo ta delavnica pomagala vam oz. vaši družbi.

Pretekli organizirani seminarji s strani Trevor Neila

Vsebina delavnice

Organizatorja

Albacore se ukvarja s svetovanjem iz področja prevzemov in združitev, prestrukturiranja ter zbiranjem dolžniškega in lastniškega kapitala. V zadnjih letih smo v Sloveniji in regiji opazili povečano potrebo po alternativnih investicijah, ki omogočajo diverzifikacijo portfeljev in storitvah individualnega upravljanja premoženja za bogate posameznike. Zaradi tega smo se v bodoče odločili svoje storitve razširiti tudi na te dve področji, pri obeh pa je poznavanje tehnične analize ključno za obvladovanje rizikov in doseganje boljših rezultatov.

BETA Group je podjetje, ki se ukvarja z organizacijo seminarjev in delavnic za borzne posrednike, upravljalce portfeljev, analitike zaposlene pri vodilnih finančnih institucijah po celem svetu. Pridobljeno znanje je ustrezno za pridobitev nazivov iz področja tehnične analize kot so CMT, CFTe, CISI mednarodni certifikati, itd. Seminarji se velikokrat izvajajo v sodelovanju Technical Analyst Magazine in Thompson Reuters. Vsi predavatelji Beta Group imajo več destletne izkušnje pridobljene v investicijskih bankah, trgovcih z energijo, hedge skladih ali borzno posredniških hišah.

Prijava na delavnico

2-dnevna delavnica

5. - 6. december 2022
Grand Union Hotel, Ljubljana
998
  • Indvidualni pristop na delavnici
  • V ceno so vključeni topli in hladni napitki, prigrizki in kosilo
  • 20% popust za uporabnike Eikon in člane CFA Institut
  • 10% dodatni popust za vse udeležence ob prijavi dveh ali več iz iste družbe

Delavnica se začne čez

dni
ur
min
sek

Zagotovite si svoje mesto!

Število mest je omejeno na 20 udeležencev

Albacore d.o.o. vse pravice pridržane 2022