SEEMT 2024

2. regionalna konferenca o tehnični analizi s posebnim poudarkom na sistematičnem trgovanju in investiranju

6. – 7. junij 2024
Hotel Lev, Ljubljana

Združenje tržnih tehnikov južne in vzhodne Evrope in podjetje Albacore vas v imenu združenja (eden od partnerjev našega podjetja Matej Reisman, ki je član upravnega odbora) z veseljem vabita na drugo letno regionalno konferenco tehnične analize, ki bo potekala 6. in 7. junija v Ljubljani v hotelu Lev.

Letos nam je resnično uspelo privabiti nekaj najsvetlejših umov s področja tehnične analize in investiranja, ki bodo predstavili na konferenci, zato ne zamudite priložnosti in si čim prej rezervirajte svoje mesto, saj je število udeležencev omejeno.

O SEEMT-u

The South and Eastern Europe Market Technicians Association (SEEMT). SEEMT je neprofitna organizacija, ki si prizadeva za spodbujanje in razumevanje tehnične analize in njene vloge v okviru vedenjskih financ kot ključnega naložbenega orodja. Naše poslanstvo je služiti celotni investicijski in trgovalni skupnosti, od strokovnjakov v panogi do zainteresirane javnosti.

SEEMT želi postati vodilna organizacija za tehnično analizo na Balkanu, ki bo zagovarjala najvišje standarde strokovne odličnosti in spodbujala dinamično skupnost tehničnih analitikov.

Sponzorji

AGENDA

Govorci

Trevor Neil

Izkušeni trgovec in tehnični analitik z več kot 40 leti izkušenj v panogi. Leta 1974 je svojo kariero začel kot trgovec na londonski borzi kave, kar je bila njegova prva zaposlitev po šoli. Od takrat je Trevor še naprej aktivno vključen v trgovanje in je postal ugledna osebnost na tem področju.

Njegovo strokovno znanje zajema različne finančne instrumente, vključno z lastniškimi vrednostnimi papirji, izvedenimi finančnimi instrumenti, devizami, blagom, energijo, elektriko in električno energijo. Poleg tega Trevor ponuja dragocen vpogled v razporejanje sredstev, zaradi česar je iskan strokovnjak za finančne zadeve.

David Linton

MFTA je eden vodilnih tehničnih analitikov v Združenem kraljestvu in znan tržni komentator. Je ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Updata s sedežem v Londonu. Je avtor knjige Cloud Charts – Trading success with the Ichimoku technique. Poučuje modul Ichimoku za diplomski tečaj Združenja tehničnih analitikov Združenega kraljestva in je član Ameriškega združenja profesionalnih tehničnih analitikov. David se je pred kratkim pridružil Trevorju Neilu FSTA in postal partner v podjetju Betagroup.

Alessandro Greppi PhD

Zelo strasten in usposobljen strokovnjak z velikim zanimanjem za upravljanje premoženja, trgovanje in uporabo umetne inteligence na finančnih trgih. Trenutno opravlja funkcijo upravitelja portfelja enot vezanih in pokojninskih skladov v družbi Zurich Investment Life v Milanu. V tej vlogi se osredotoča predvsem na razvoj in izvajanje modelov za razporejanje sredstev ter uporabo pristopov, ki temeljijo na umetni inteligenci, za izbiro skladov ETF in vzajemnih skladov. Specializiran je tudi za produkte ESG in tehnično analizo različnih sredstev.

Petar Jacimovic

Visoko usposobljen strokovnjak z različnimi izkušnjami v finančni industriji. Kot generalni direktor podjetja ProsperiumFX vodi ekipo strokovnjakov in nadzoruje poslovanje podjetja, ki strankam zagotavlja celovite trgovalne rešitve.

Z več kot 15 leti izkušenj kot profesionalni trgovec ima globoko razumevanje tržne dinamike in je razvil uspešne strategije trgovanja z različnimi finančnimi instrumenti. Poleg tega njegovo strokovno znanje sega tudi na področje upravljanja skladov, kjer je učinkovito upravljal portfelje strank in dosegal stalne donose.

Alex Spiroglou

Je kvazisistematični lastniški trgovec s terminskimi pogodbami, ki trguje z različnimi sredstvi. S kapitalskimi trgi se je začel ukvarjati leta 1998, ko je delal za različna podjetja za trgovanje in upravljanje naložb v Združenem kraljestvu in Grčiji. Trenutno trguje z lastno knjigo in je dejaven na vseh večjih likvidnih terminskih trgih v vseh glavnih razredih sredstev (lastniški kapital, obrestne mere, devizni tečaji, blago), medtem ko uživa v življenju s svojo družino in najbolj neverjetnim mačkom na svetu (Greko) ob čudoviti obali jugovzhodne Anglije.

Alex je z leti zgradil obsežno zbirko modelov in kazalnikov, ki vključuje vhodne podatke iz medtrgovinske analize, CoT, sentimenta, ekonomske statistike, in tako razvil pristop “Multiple timeframe, multiple factor” (MTMF), ki temelji na pravilih. njegova strast do raziskovanja je privedla do tega, da je nagrajen tržni tehnik, saj je prejel nagrado NAAIM “Founders Award” za napredek pri aktivnem upravljanju naložb (2022) in nagrado CMT Association “Charles H. Dow Award” za izjemne raziskave na področju tehnične analize (2022), in sicer za svoj članek “MACD-v: (MACD: Volatility normalised momentum).

David Murawski

Ustanovitelj kluba Mustermanns Traders Club. Je 4x Tradingview.com nagrajenec – Takeprofit.com TA visonary Angle – avtizem strokovno. Je vodja izobraževanja v podjetju Papperstone v Nemčiji.

Enrico Malverti

Kvantitativni analitik in trgovec z 22 leti izkušenj, specializiran za oblikovanje algoritmov za vse razrede sredstev: forex, delnice, terminske pogodbe, skladi, kriptovalute. Opravljal je vodstvene funkcije v podjetjih za upravljanje premoženja in fintech podjetjih: štiri leta je bil član upravnega odbora italijanske družbe SIM in vodja svetovalne skupine. Upravljal je hedge sklade in SICAV, vključno s podskladom, ki se je leta 2011 uvrstil med deset najboljših v svoji kategoriji.

Od leta 2013 do 2017 je delal in živel v Londonu kot upravitelj portfelja z licenco CF30, ki jo je izdal FCA. Od leta 2009 bančnim zakladnicam zagotavlja poročila, algoritme in modelske portfelje.

Je podpredsednik SIAT, italijanskega združenja za tehnično in kvantitativno analizo, ki je del IFTA (International Federation of Technical Analysis).

Snezhana Popovska

Snežana je na finančnih trgih že več kot 15 let. Je edina posameznica, ki ima nekaj najbolj zaželenih certifikatov v finančni industriji v Makedoniji. Snezhana je certificirana tržna strokovnjakinja (CMT), CMT Association, ZDA, in certificirana finančna strokovnjakinja (CFTe), International Federation of Technical Analysts. Ima tudi certifikat ACI Dealing Certificate in licenco za investicijskega svetovalca. V svoji poklicni karieri je povezana z ACI Makedonija in je članica izobraževalnega odbora ACI Makedonija. Je navdušena za finančno svobodo s pomočjo finančne pismenosti. V svoji več kot desetletni karieri Snezhana poleg gorskega kolesarjenja in joge obožuje tehnično analizo ter verjame, da je vedenjske in psihološke vidike trgovanja in vlaganja mogoče obvladovati z ustreznim izobraževanjem in sistematičnim trgovanjem. Snezhana je pogosto citirana v različnih vodilnih revijah s svojimi članki in spoznanji o finančnih trgih.

Dr. Roland Demmel

Pred ustanovitvijo podjetja Quantic Financial Solutions je bil Roland Demmel višji partner v podjetju Roland Berger Strategy Consultants, kjer je vodil nemški oddelek za upravljanje tveganj. Pred Rolandom Bergerjem je večino svoje svetovalne kariere preživel pri Oliver Wyman kot vodja in pri KPMG kot višji partner, kjer je opravljal svetovalne storitve za večje poslovne banke in centralne banke v Evropi, Južni Afriki in Aziji. Roland je študiral ekonomijo in tehniko v Karlsruheju [DE] ter doktoriral iz ekonomije v Saarbrücknu [DE].

Registracija

Dogodek se začne čez

dni
ur
min
sek

SEEMT 2024

6. - 7. junij 2024
250
  • Cena vključuje tople in hladne napitke, prigrizke in kosilo.
  • 40-odstotni popust za člane SEEMT
  • 10 % popust za imetnike nazivov CFTe, MSTA, CMT ali CFA

Zagotovite si svoje mesto

Število udeležencev je omejeno!

Albacore d.o.o. vse pravice pridržane 2024